Josef Abu Eid Tjulin - Grundare

Hej! Mitt namn är Josef. Jag är 19 år gammal och det är jag som grundat och idag driver Sluta Släpa. 

Idén bakom företaget kom för knappt ett år sedan när jag tillsammans med min gymnasieklass sålde toalettpapper. Det var då jag insåg att det skulle vara otroligt praktiskt att i dagens hektiska vardag alltid ha ett så grundläggande behov som toapapper uppfyllt.

Jag hoppas att du som läser detta redan blivit övertygad om att skapa ett abonnemang hos Sluta Släpa, men om du inte har gjort det så rekommenderar jag varmt att testa! Jag hoppas att kunna expandera ordentligt i framtiden och en dag kunna ha fler anställa samt erbjuda tjänsten till alla i hela Stockholm, eller varför inte hela Sverige?

Därför är jag tacksam för varendaste abonnemang! Tack för att du hjälper mig jaga min passion och jag hoppas vi ses snart! :)

Tillbaka till blogg