Hur går en försäljning till?

Nedan hittar ni en mer detaljerad, steg-för-steg förklaring hur en försäljning med Sluta Släpa går till. Tveka inte att höra av er vid frågor!

1. Ta kontakt

En person hos er tar kontakt med oss och berättar att ni skulle vilja vet mer om en försäljning. 

2. Första mötet

Vi hjälps tillsammans åt att få en målbild. Vad samlar ni pengar till? Har ni sålt tidigare? Vilken plan ska vi ha för just er? Detta gör vi på mail, telefon eller ett face-to-face möte och antingen med några utvalda kontaktpersoner eller med hela gruppen.

3. Starta försäljning

Om ni känner er övertygade och vill testa på en försäljning kommer vi tillsammans fram till ett bra mål för just er, både med säckar sålda och försäljningsperiod.

4. Viktiga verktyg

Ni får ta del av alla viktiga verktyg för att göra försäljningen så effektiv så möjligt. Texter att skicka ut i sociala medier, säljunderlag och om det önskas av er kan vi även sätta upp en grupchatt för att vi ska ha direktkontakt med hela gruppen.

5. Uppföljning

Vi håller nära kontakt under försäljningens gång för att se till att allt går som det ska och att ni har allt ni behöver.

6. Färdigställning

När deadline börjar närma sig hör vi med er om ni känner er färdiga och om ni är redo att lägga en beställning. Då skickar vi ut ett formulär är alla får lämna in hur mycket de sålt, och delar sammanställningen med er kontaktperson.

7. Leverans

När pappret levererats till vårt lager i Hagsätra kommer vi ut med 3-4 tillfällen i veckan då ni kan hämta ut det. Vill ni ha leverans till en annan plats hjälps vi åt att lösa det.

8. Utvärdering

Efter leveransen får ni en faktura med 2 veckors kredit. När försäljningen är färdig och vi kunnat få en helhetsbild diskuterar vi vad som gick bra, vad som kunnat bli bättre och vad ni är nöjda med.

9. Repetition?

Vi hoppas att ni kände att det gav något att sälja med Sluta Släpa och om ni behöver tjäna mer pengar står vi alltid till ert förfogande!


Vanliga frågor

Finns det något minimum som vi måste sälja?

Absolut inte. Ni säljer precis så mycket som ni känner att ni kan och behöver!

Går det att få pappret hemlevererat?

Självklart. Om din klass valt att hämta ut pappret i vårt lager men du är orolig att du inte kan frakta hem ditt papper, hör av dig till oss så hjälps vi åt!


Kontakta oss

Fyll i ditt namn och din e-post så hör vi av oss till dig!
Namn E-post Meddelande Skicka in